Op zondag 19 mei 2024 barst Sunrise Rotterdam uit zijn voegen tijdens Soso Lobi, een van de meest spectaculaire muziekfeesten van het jaar! Dit unieke evenement belooft een avond te worden om nooit te vergeten, met een waanzinnige line-up van topartiesten uit zowel Nederland als Suriname. Bereid je voor op een betoverende avond vol muziek, dans en culturele pracht.

Een Spectaculair Muziekspektakel

Het hart van Soso Lobi klopt op het ritme van de opwindende optredens van enkele van de meest geliefde artiesten uit Suriname. De line-up wordt aangevoerd door de onvergetelijke No Merxi, wiens betoverende melodieΓ«n je meevoeren naar de zonovergoten straten van Paramaribo. Prashant Ramjatan, met zijn soulvolle stem, en Sjeshie Ramkhelawan, bekend om zijn energieke optredens, zullen je zeker weten te betoveren. En dan is er nog Biga Man, een ware legende in de Hindoestaanse muziekwereld, die met zijn diepe stem en pakkende ritmes de zaal in vuur en vlam zal zetten.

Nederlandse Topacts en DJ’s

Niet alleen Surinaamse sterren zullen schitteren, maar ook de crème de la crème van de Nederlandse Hindoestaanse muziekscene staat klaar om het publiek te veroveren. Dewindersingh Sewnath en zijn band, Xqlusiv, Express, Gentle en Surya zijn slechts enkele van de namen die het podium zullen betreden. Met optredens van Natraj, Cocktail the Band, Scream, Sadhana Lila en Jenna is de avond compleet. Nightstarsz, DJ Zunils, DJ Prako, DJ Krezy, DJ Vinesh en DJ Jay zorgen ervoor dat de dansvloer de hele avond vol blijft.

Dans en Entertainment

Het spektakel stopt niet bij muziek alleen. De avond wordt nog magischer dankzij de indrukwekkende dansoptredens van Gumraah, die je zullen verbazen met hun elegante choreografieΓ«n en sprankelende energie. Tassaband Unique zorgt voor een muzikale ervaring die je diep in je hart raakt, met traditionele klanken die een moderne twist krijgen.

Praktische Informatie

Zorg dat je je tickets op tijd bemachtigt! Ga naarΒ i-ticketz.comΒ om je toegangsbewijzen te kopen. Voor VIP-arrangementen kun je contact opnemen via de VIP App op 0612341533. Parkeren is geen probleem: tegenover Sunrise kun je de hele avond zorgeloos parkeren voor slechts €10. Vergeet niet je uitrijkaart bij de poortverkoop te halen.

Mis dit unieke feest niet! Soso Lobi belooft een avond vol betoverende muziek, meeslepende dansen en onvergetelijke herinneringen te worden. We zien je daar!


Datum:Β Zondag 19 mei 2024
Locatie:Β Sunrise Rotterdam
Tickets:Β Koop hier je tickets
VIP App:Β 0612341533

Share.
Exit mobile version